Pastoor Konijnstraat 7, Hoogkarspel
(Advertentie: 2022080404)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document

Vereisten

Huishouden:
minimaal 2 persoon (verplicht)
 
Betreft:
tussenwoning/eindwoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1962
Energielabel:
A
Aantal kamers:
5
Verwachte verhuurdatum:
29 augustus 2022
Verhuurvestiging:
Woningstichting Het Grootslag

Huurprijs (netto):
€ 614,00
Huurprijs (bruto):
€ 619,00
Servicekosten:
€ 5,00

Indeling:
Woonkamer
27.40 m2
Slaapkamer 1
12.70 m2
Slaapkamer 2
11.15 m2
Slaapkamer 3
7.60 m2
Keuken
7.50 m2
Hobbykamer
5.30 m2
Schuur
7.80 m2
Badkamer
1.65 m2

Totale oppervlakte
81 m2


Beschrijving:

Ruime eengezinswoning met drie slaapkamers en een hobbykamer.

Hoogkarspel is een landelijk gelegen dorp met winkelcentrum, NS treinstation, diverse verenigingen, buitenzwembad.

 


Aanvullende Informatie:

Overheidsbeleid-inkomen Alleenwonend - je jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.765,- Meerpersoonshuishouden - jullie (gezamenlijke) jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 45.014,-

Inkomensverklaring Let op! Je hebt een inkomensverklaring van jezelf en eventuele partner nodig. Zonder deze documenten wijzen wij geen huurwoning toe. Je kunt de inkomensverklaring aanvragen via 'mijn belastingdienst' je hebt hiervoor een DigiD nodig. Geen DigiD? Vraag dan de inkomensverklaring via de belastingtelefoon 0800 0543. Houd je burgerservicenummer(s) BSN bij de hand.

Bewindvoering? Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet je beschikken over een verklaring van je bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen.

Woonhistorie Zorg ook voor een uittreksel uit de basis administratie van uw gemeente. Hierop moet het woonverleden van jezelf en eventuele gezinssamenstelling staan van de laatste 5 jaar staan en de burgerlijke staat. Je kunt deze zaken nu al digitaal opslaan bij je inschrijving.  

 

Als je een woning wilt accepteren kan dat alleen digitaal. Het is nodig dat wij dan beschikken over je gegevens zoals een inkomensverklaring, Gemeentelijk uittreksel Basis Registratie Personen met woonhistorie, verhuurdersverklaring en overige vereiste documenten.

Zorg ervoor dat deze gegevens bij je inschrijving staan, voordat je de woning digitaal accepteert. 

 

De gasaansluiting voor koken wordt verwijderd. Hiervoor komt een Perilex aansluiting voor inductiekoken.

 

 

Heb je met je inkomen recht op huurtoeslag? En wil je verhuizen verhuizen? Dan mogen woningcorporaties alleen woningen tot een bepaalde huurprijs aanbieden. Dat heet "passend toewijzen". De overheid wil hiermee voorkomen dat huishoudens met een laag inkomen in een te dure woning gaan wonen. Meer informatie vind je bij veelgestelde vragen op de site van woonmatchwestfriesland.nl.