Nieuws

Nieuwsbrief 3 Woonmatch West-Friesland

U bent (gratis) ingeschreven als woningzoekende bij www.woonmatchwestfriesland.nl. Op deze website vindt u het aanbod van betaalbare huurwoningen in de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.
Voor de woonruimtebemiddeling in West-Friesland werken 2 gemeentelijke woningbedrijven en 6 woningcorporaties samen en bieden hun woningen aan op deze website.
Wij sturen u deze nieuwsbrief om u te informeren over de veranderingen rondom het adverteren van onze huurwoningen. Hieronder leest u wat er verandert.

Sinds mei 2018 dagelijks nieuwe advertenties

Sinds mei 2018 worden er op elke werkdag nieuwe woningadvertenties geplaatst. Een advertentie staat 7 dagen op de website en in deze periode kunt u reageren. Als u 1 keer per week kijkt op de website, mist u niets.

Reageren niet nodig om ingeschreven te blijven staan

Het is níet nodig om te reageren op woningen om ingeschreven te blijven staan. Als u gaat reageren op woningen zorg dan dat uw inschrijfgegevens actueel zijn. Zo ziet u altijd het woningaanbod dat passend is bij uw inkomen, leeftijd en samenstelling van uw huishouden.

Vragen over een geadverteerde woning?

Als u een vraag heeft over een woningadvertentie, een aanbieding of een uitnodiging voor een bezichtiging, bel dan het telefoonnummer van de betreffende verhuurder die de woning heeft geadverteerd of die u een uitnodiging heeft gestuurd. De contactgegevens vindt u op de pagina ‘contact’ van de website.

Heeft u een vraag?

Als u nog vragen heeft kunt u informatie vinden op de pagina ‘veel gestelde vragen’ van de website.

Met vriendelijke groet,

Namens de samenwerkende woningbedrijven en corporaties

De Woonschakel
Intermaris
Welwonen
Woningbedrijf gemeente Koggenland
Woningbedrijf gemeente Opmeer
Woningstichting Het Grootslag
Wooncompagnie
Mooiland