Burg Raatln 56, Wervershoof
(Advertentie: 2020091503)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document

Vereisten

Huishouden:
minimaal 2 persoon (verplicht)
 
 

Voorrang voor doorstromers

Bij deze advertentie hebben doorstromers voorrang op overige woningzoekenden. Binnen de groep doorstromers wordt de volgorde bepaald door inschrijftijd of zoekrecht bij Woonmatch.

U bent doorstromer als u een sociale huurwoning in West-Friesland leeg achterlaat. Uw huidige woning huurt u van een van de sociale verhuurders in West-Friesland. Leeg achterlaten betekent dat er geen personen achterblijven in de woning. 

Als u de eerste passende kandidaat bent en u accepteert de woning, dan bieden wij u de woning aan onder voorbehoud dat u de huur van uw huidige woning opzegt. Het opzeggen van de huur doet u dus nadat u weet dat u de woning kunt gaan huren.   

 
Betreft:
tussenwoning/eindwoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1965
Energielabel:
C
Aantal kamers:
5
Verwachte verhuurdatum:
14 oktober 2020
Verhuurvestiging:
Woningstichting Het Grootslag

Huurprijs (netto):
€ 545,64
Huurprijs (bruto):
€ 550,64
Servicekosten:
€ 5,00

Indeling:
Woonkamer
24.20 m2
Slaapkamer 1
10.70 m2
Slaapkamer 2
9.90 m2
Keuken
6.30 m2
Hobbykamer
10.10 m2
Schuur
15.00 m2
Doucheruimte
2.40 m2

Totale oppervlakte
79 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Tuin

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Beschrijving:

Eengezins hoekwoning met 4 slaapkamers op de 1e verdieping.

De woning heeft een voor -en achtertuin.

De woning is gelegen nabij verschillende bassischolen, cultureel centrum De Schoof en winkelcentrum De Molenhoek.  


Aanvullende Informatie:

Als u een woning wilt accepteren kan dat alleen digitaal. Het is nodig dat wij dan beschikken over uw gegevens zoals een inkomensverklaring, Gemeentelijk uittreksel Basis Registratie Personen met woonhistorie, verhuurdersverklaring en overige vereiste documenten.

Zorgt u ervoor dat deze gegevens bij uw inschrijving staan, voordat u de woning digitaal accepteert. 

 

De gasaansluiting voor koken wordt verwijderd. Hiervoor komt een aansluiting voor inductiekoken.

 

 

Overheidsbeleid - EU norm Voor onze woningen geldt een maximum belastbaar gezinsinkomen van € 39.055,00 (2020). Let op! U heeft een inkomensverklaring of een definitieve aanslag van u en uw eventuele partner nodig. Zonder deze documenten wijzen wij u geen huurwoning toe. Vraag de inkomensverklaring nu aan bij de belastingdienst via telefoonnummer 0800 0543. Houd uw burgerservicenummer(s) BSN bij de hand.

U kunt de inkomensverklaring ook aanvragen via 'mijn belastingdienst' u heeft hiervoor uw DigiD nodig. 
Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet u beschikken over een verklaring van uw bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen. Zorg ook voor een uittreksel uit de basis administratie van uw gemeente.  Hierop moet uw woonverleden van u en uw eventuele gezinssamenstelling staan van de laatste 5 jaar staan en uw burgelijke staat.  U kunt deze zaken alvast digitaal opslaan bij uw inschrijving.  De manager K&W beslist of wij de woning definitief aanbieden als er sprake is van financiële problemen.

 

Voor deze woning bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Meer informatie vindt u op www.toeslagen.nl. U kunt hier ook een proefberekening maken voor de hoogte van uw eventuele huurtoeslag.

 

De foto's zijn van een voorbeeldwoning en kunnen afwijken. Het kan dus een andere woning zijn dan die op de foto te zien is.