Westfriese Hof 122, Hoorn
(Advertentie: 2022011302)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document

Vereisten

Leeftijd:
minimaal 55 jaar (verplicht)
 
 

Voorrang voor doorstromers

Bij deze advertentie hebben doorstromers voorrang op overige woningzoekenden. Binnen de groep doorstromers wordt de volgorde bepaald door inschrijftijd of zoekrecht bij Woonmatch.

U bent doorstromer als u een sociale huurwoning in West-Friesland leeg achterlaat. Uw huidige woning huurt u van een van de sociale verhuurders in West-Friesland. Leeg achterlaten betekent dat er geen personen achterblijven in de woning. 

Als u de eerste passende kandidaat bent en u accepteert de woning, dan bieden wij u de woning aan onder voorbehoud dat u de huur van uw huidige woning opzegt. Het opzeggen van de huur doet u dus nadat u weet dat u de woning kunt gaan huren.   

 
Betreft:
3-kamerwoning op de 1e verdieping
Type:
Bovenwoning
Bouwjaar:
1969
Energielabel:
D
Aantal kamers:
3
Verwachte verhuurdatum:
21 februari 2022
Verhuurvestiging:
Intermaris

Huurprijs (netto):
€ 506,36
Huurprijs (bruto):
€ 532,82
Huurprijs (subsidiabel):
€ 527,72
Servicekosten:
€ 26,46

Indeling:
Woonkamer
31.00 m2
Slaapkamer 1
11.00 m2
Slaapkamer 2
8.00 m2
Keuken
8.00 m2
Oppervlakte berging
4.00 m2
Doucheruimte
3.00 m2

Totale oppervlakte
65 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Balkon
  • Berging extern
  • Gelijkvloers
  • Lift

Beschrijving:

Vanwege de leeftijd van deze woning onderzoekt Intermaris wat er nodig is voor de toekomst van dit wooncomplex. Hier kan uitkomen:
- Grootschalige renovatie
- Duurzaamheidsmaatregelen eventueel met onderhoudswerkzaamheden
- Slopen en vervangen voor nieuwbouw

De maximale huur voor deze woning is €666,26. Deze info is alleen relevant voor onze Stadsvernieuwingsurgenten. 


Aanvullende Informatie:

In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt voor eenpersoonshuishoudens een maximum belasbaar inkomen van € 40.765,00 en voor een meerpersoonshuishoudens € 45.014,00 (prijspeil 2022) Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 

De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.

 

De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

 

De indicatie woonlasten is gebaseerd op gegevens uit uw inschrijving. Als een bedrag aan huurtoeslag wordt vermeld dan betreft dit een indicatie op basis van het door u opgegeven inkomen. Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

seniorenwoning

Voor deze woning is de minimum leeftijd 55 jaar.