Appartement op de begane grond
Luifel 1, Hoorn
Huurprijs: € 619.00 per maand
Overgebleven tijd om te reageren
16 uur
Aantal reacties
69
Uw positie
Onbekend
Type
Benedenwoning
Slaapkamers
1
Bouwjaar
1985
Oppervlakte
56.09 m2
housePhoto
housePhoto

Voorwaarden en/of vereisten

Aantal personen in uw huishouden
Voor deze woning geldt een minimale of maximale huishoudgrootte. Voor uw huishoudgrootte tellen u, uw eventuele partner, uw eventuele kinderen, en eventuele andere inwonende bewoners mee.
Maximaal 2 person(en) (Verplicht)
Eisen aan de leeftijd
Voor deze woning geldt een minimale, of maximale leeftijd
Minimaal 55 jaar (Verplicht)
Woningkenmerken
Berging extern
Open keuken
Verwarming & energie
Elektrisch koken
CV combiketel
Dubbel glas

Beschrijving

Woning 55+ woning op de begane grond met 1 slaapkamer, voor verdere indeling zie plattegrond.

Gasloos koken In alle woningen die opnieuw worden verhuurd, vervalt de gasaansluiting in de keuken om te koken. Hiervoor komt in de plaats een Perilex 2-fase aansluiting voor elektrisch koken op inductie. Als u een oven of een elektrisch fornuis heeft, kan het zijn dat u aanpassingen moet laten maken in de meterkast. De kosten daarvan komen voor uw eigen rekening.

Hoorn Grootste stad in West-Friesland met ongeveer 80.000 inwoners. Ligt aan het Markermeer. Er zijn verschillende basis- en middelbare scholen. Het is een levendige plaats met veel voorzieningen, zoals winkels en terrassen. Verschillende treinverbindingen en busverbindingen.

Groepsbezichtiging De eerste kansrijke kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging in de woning op vrijdag 21 juni 2024

Plattegrond en overige documenten
PDF document
Advertentie
Advertentienummer: 2024061107
Methode Toewijzen: Zoekrecht
Verwachte verhuurdatum: 28 juni 2024
Reageren t/m: 17 juni 2024
Corporatie:
Details
Betreft: Appartement op de begane grond
Type woning: Benedenwoning
Energielabel: Energieklasse B
Kosten
Huurprijs (netto): € 600.00
Servicekosten: € 19.00
Huurprijs (bruto): € 619.00
Indeling
Woonkamer: 24.40 m2
Slaapkamer 1: 14.65 m2
Keuken: 8.10 m2
Berging: 4.04 m2
Badkamer: 4.90 m2

Totale oppervlakte: 56.09 m2


Huurtoeslag 
Voor deze woning is het onder voorwaarden mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Meer informatie vindt u op www.toeslagen.nl. U kunt daar ook een proefberekening maken voor de hoogte van de eventuele huurtoeslag. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen. De belastingdienst kent huurtoeslag toe.


Inkomensverklaring  Om de woning te huren heeft u een inkomensverklaring of een (voorlopige) aanslag van de Belastingdienst uit 2022 of 2023 nodig van u en uw eventuele partner. Deze vraagt u gratis aan bij de Belastingdienst via www.belastingdienst.nl. Daar logt u in met uw DigiD. De inkomensverklaring kunt u direct downloaden (mijn gegevens). Geen DigiD? Vraag dan de inkomensverklaring via de belastingtelefoon 0800 0543. Houd uw burgerservicenummer(s) BSN bij de hand. Zonder dit document wijzen wij geen huurwoning toe.

Inkomenseis   Alleenwonend: uw jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 47.699,-. Meerpersoonshuishouden: uw gezamenlijke jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 52.671,-. Wij zijn verplicht uw inkomen om te rekenen naar het huidige jaar. De Rijksoverheid heeft het percentage vastgesteld. De omrekenfactor voor 2022 is 1,1701 en voor 2023 is dit 1,0832.

Woonhistorie  Vraag een uittreksel uit de Basis Registratie Personen van uw gemeente. Hierop moet staan: het woonverleden van de laatste 5 jaar (historische adressen), de burgerlijke staat en eventuele gezinssamenstelling.  

Bewindvoering? Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet u beschikken over een verklaring van uw bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen.

 


Geen kinderen
De woning is niet geschikt om met kinderen te wonen.


Foto's
De foto's zijn van een voorbeeldwoning en kunnen afwijken. Het kan dus een andere woning zijn dan die op de foto te zien is.


Overige voorwaarden
Deze woning is geschikt voor maximaal 2 personen.

Seniorenwoning
Voorwaarde leeftijd  Leeftijd vanaf 55+.

 
 
REAGEREN
U moet eerst inloggen om te kunnen reageren. Heeft u nog geen account?
Schrijf u dan snel in.