Patio 185, Hoorn
(Advertentie: 2022011502)

Plattegronden

PDF document
PDF document

Vereisten

Leeftijd:
maximaal 22 jaar (verplicht)
 
Betreft:
2-kamer benedenwoning met tuin
Type:
Benedenwoning
Bouwjaar:
1986
Energielabel:
B
Aantal kamers:
2
Verwachte verhuurdatum:
08 februari 2022
Verhuurvestiging:
Intermaris

Huurprijs (netto):
€ 440,26
Huurprijs (bruto):
€ 443,81
Huurprijs (subsidiabel):
€ 442,46
Servicekosten:
€ 3,55

Indeling:
Woonkamer
16.00 m2
Slaapkamer 1
11.00 m2
Keuken
6.60 m2
Oppervlakte berging
4.40 m2
Doucheruimte
4.12 m2

Totale oppervlakte
42 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Berging intern
  • Gelijkvloers
  • Tuin

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Intercom

Beschrijving:

Deze woning sluiten we in 2023 aan op een warmtenet. Met het warmtenet in centrum Kersenboogerd investeren we in een aardgasvrije toekomst voor de gemeente Hoorn. We leggen niet alleen een warmtenet aan, we verbeteren tegelijk de wijk. De openbare ruimte wordt mooier gemaakt om de buurt netter en veiliger te maken. Zo zorgen we er samen voor dat het prettig is om met elkaar te wonen en leven in Centrumgebied Kersenboogerd.

Meer informatie over het warmtenet leest u op de website: www.warmtenethoorn.nl.

Om de woning aardgasvrij te maken sluiten we de woning aan op het warmtenet en verwijderen we de cv-installatie. Ook het kookgas verwijderen we. De woning krijgt een aansluiting voor elektrisch koken.

Meer informatie over het hele project Kansen voor de Kersenboogerd leest u op: www.hoornkersenboogerd.nl

Keuken en badkamer uit 2019. 

 

 


Aanvullende Informatie:

In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt voor eenpersoonshuishoudens een maximum belasbaar inkomen van € 40.765,00 en voor een meerpersoonshuishoudens € 45.014,00 (prijspeil 2022) Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 

De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.

 

De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

 

jongerenwoning 18 tm 22

- Bent u op de laatste dag van de advertentie ouder dan 22 jaar? Dan kunt u niet op deze woning reageren.
 - De huur van deze woning is lager dan € 752,33. Dat betekent dat u huurtoeslag kunt aanvragen als u hier recht op heeft.
 - Voor deze woning sluiten wij een tijdelijk contract af voor maximaal 5 jaar. Binnen deze 5 jaar moet u zelf een andere woning vinden.  
- U blijft ingeschreven in Woonmatch als u deze woning huurt. U houdt uw opgebouwde inschrijfduur. 

 

 

 

De indicatie woonlasten is gebaseerd op gegevens uit uw inschrijving. Als een bedrag aan huurtoeslag wordt vermeld dan betreft dit een indicatie op basis van het door u opgegeven inkomen. Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.