Pergola 90, Hoorn
(Advertentie: 2022011403)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document
PDF document
PDF document
 
Betreft:
3-kamer maisonette met balkon in de Kersenboogerd
Type:
Maisonnette
Bouwjaar:
1985
Energielabel:
B
Aantal kamers:
3
Verwachte verhuurdatum:
01 maart 2022
Verhuurvestiging:
Intermaris

Huurprijs (netto):
€ 595,06
Huurprijs (bruto):
€ 606,52
Huurprijs (subsidiabel):
€ 604,82
Servicekosten:
€ 11,46

Indeling:
Woonkamer
19.77 m2
Slaapkamer 1
10.57 m2
Slaapkamer 2
14.71 m2
Keuken
10.95 m2
Oppervlakte berging
6.00 m2
Doucheruimte
4.51 m2

Totale oppervlakte
67 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Balkon
  • Berging extern

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Intercom
  • Vaste trap naar zolder

Beschrijving:

Deze woning sluiten we volgend jaar aan op een warmtenet. Met het warmtenet in centrum Kersenboogerd investeren we in een aardgasvrije toekomst voor de gemeente Hoorn. We leggen niet alleen een warmtenet aan, we verbeteren tegelijk de wijk. De openbare ruimte wordt mooier gemaakt om de buurt netter en veiliger te maken. Zo zorgen we er samen voor dat het prettig is om met elkaar te wonen en leven in Centrumgebied Kersenboogerd.

Meer informatie over het warmtenet leest u op de website: www.warmtenethoorn.nl.

Om de woning aardgasvrij te maken sluiten we de woning aan op het warmtenet en verwijderen we de cv-installatie. Ook het kookgas verwijderen we. De woning krijgt een aansluiting voor elektrisch koken.

Meer informatie over het hele project Kansen voor de Kersenboogerd leest u op: www.hoornkersenboogerd.nl

 

Keuken uit 2006.

Bouwjaar 1985. 


Aanvullende Informatie:

In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt voor eenpersoonshuishoudens een maximum belasbaar inkomen van € 40.765,00 en voor een meerpersoonshuishoudens € 45.014,00 (prijspeil 2022) Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 

De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.

 

De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

 

De indicatie woonlasten is gebaseerd op gegevens uit uw inschrijving. Als een bedrag aan huurtoeslag wordt vermeld dan betreft dit een indicatie op basis van het door u opgegeven inkomen. Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.